"Hjemmesider - lær det selv"


/v Michael B. Karbo.


Risotto

  • Hvide ris, helst runde
  • Løg, skalotteløg og hvidløg
  • Kyllingefilet
  • Bouillon og evt. hvidvin
  • Parmesan og anden reven ost. Evt. fløde
  • Gul peberfrugt, squash
  • Hakket persille, krydderurter, chili
  • Olivenolie

    Risotto er en hurtig, nem og billig ret. Og det smager godt!

    Brun løgene og ris i olien. Lad dem gyldne i den varme olie, mens du rører rundt. Tilsæt også små stykker kyllingefilet og chili.

    Når det hele er let brunet tilsætter du lidt hvidvin eller bouillon. De øvrige grøntsager skæres i stykker og kommes i. Tilsæt vædske i små mængder og rørt rundt, mens retten småkoger i 10-15 minutter. Kom også godt med krydderurter - efter din egen smag - i gryden.

    Tilsæt til sidst parmesan og fx reven mozzarella og evt. lidt fløde. Lad så retten simre færdig ved svag varme.