Karbosguide.dk Gæstebog 20


Støt Karbosguide.dk ved at registrere dig som bruger.

Send din kommentar til gæstebogen.

Tilbage
Frem


08-01-2002

Hej Michael.

Er lige blevet færdig med dit hæfte "Adobe Photoshop 6". Det hjalp mig meget.Jeg skal i gang med at lave en hjemmeside til min køreskole, og vil godt have at den ser bare lidt "professionel" ud.

Hvad billederne angår, står det udmærket beskrevet i din bog. Har prøvet det :-)

Med venlig hilsen

Carsten Bastholm


Materiale

Hejsa :-) Det er noget knaldgodt materiale du har online, men jeg mangler noget information om hvorvidt man kan købe det som bøger, eller som LearnToSubnet praktiserer, med at brænde en CD med easy-to-use-interface for nogle få penge. Jeg ville ihvertfald gerne have min egen kopi af det liggende, i og med, at jeg ikke selv har internet derhjemme, pga. en del flytninger på det sidste, og har faktisk brug for også at kunne læse det, når jeg er ude og rejse. - Kan det lade sig gøre, at erhverve sig en kopi af dit materiale på den ene eller anden anden måde, når man nu ikke vil gå imod din copyright? - Det er til eget brug og har INTET med min arbejdsplads at gøre.

~Christian Engelund

//Aston Service

IT Consultant

SVAR:

Jeg skriver formentligt et hæfte med hardware-stoffet fra www.karbosguide.dk

Hilsen Michael


Til Michael B.Karbo/Webmaster

Efter at have læst "hjemmesider med FrontPage Express" er jeg gået igang med krum hals, på at lave min egen hjemmeside, selvom jeg stadigvæk er en novise med alt dette edb-halløj.

Med venlig hilsen

Kenneth Birch


Billedbrowsere - Hej

Jeg så lige listen over billedbrowser og her mangler: Styr på fotografierne, som er dansk og som ydermere kan danne websider, billeder til VideoCD og har effektiv søgning baseret på en Access database. Se mere på http://www.cse-it.dk, hvor programmet kan downloades og hvor der er en baggrundhistorie om programmet.

Med venlig hilsen

Carsten Schack-Eriksen


05-01-2002

Kanonside :D

Hej :D

Det er sku en vildt god side den her :)

hmm... er der lige blevet addet noget mere om CPU'erne...? jeg var noget til et bestemt sted... og så ville jeg læse videre derfra og så var der kommet en masse nyt...

Nå... men ciao

Fusty


Hjemmesider med frontpage express

Tak!!!

Jeg syntes at det er en let og god lærebog

Birger Bovin


Jeg sidder med en Dell Inspiron 3800 og vil gerne ha' et billedbehandlingsprogram i maskinen. Jeg har spurgt i forskellige fotoforretninger og de har forskellige programmer, som de synes er gode, men ikke fx photoshop LE. Da jeg ikke kender meget til billedbehandlingsprogrammer spørger jeg nu Jer hvad I synes jeg skal lægge ind i maskinen.

venlig hilsen

Klavs

SVAR:

Læs fx hæftet "Webgrafik - lær det selv" og vælg så et af de programmer, jeg omtaler!

Hilsen Michael


02-01-2002

Hilsen til Michael Karbo

Hej

Jeg er en kvinde, som er 47 ar. For et års tid siden turde jeg overhoved ikke bruge en computer. Nu bruger jeg den meget. Det nyeste jeg vil lave, er min egen hjemmeside. Det var dejligt at se, at der ogsa findes et hæfte om det emne. De er nemme at læse og let at prøve, ogsa for dem, der slet ikke kender noget til det. Tak for gode informationer

hilsen Franziska


Najs side!!

Hej

Det er en ret interessant side du har lavet :D

Hilsen >Fû$†¥

fusty


29-12-2001

Michael Karboe

Efterhånden har jeg 24 hefter fra IDG-forlag, men Deres er de nemmeste at forstå. Det er et dejligt klart sprog anvender. De er meget pædagogisk, så selv jeg kan forstå det.

Venlig hilsen

Den gamle kone på snart 80


26-12-2001

Tak for et godt nyhedsbrev og et rigtig godt nytår til jer begge.

Venlig hilsen fra Eva Nielsen


22-12-2001

Har du prøvet Clipmate?

På din anbefaling vil prøve de omtalte freeware, og din brug er tilsvarende den, jeg selv anvender med Clipmate, som også indholder et par geniale faciliteter, som at fjerne ">-tegn" og reflow af teksten, samt en facilitet som hedder power-paste, hvor du kopierer 10 forskellige clip, og så paster du 10 gange, hvor den selv går til næste clip. Clipmate kostede dog 35 USD, men er alle pengene værd.

Tak for din udemærkede side. Stor fornøjelse.

pefa


CompactFlash kort?

Hej Michael B. Karbo.

Kan du venligst svare mig på hvorfor der er så stor en prisforskel på CompactFlash kort? Jeg er nemlig lidt usikker på hvilket mærke jeg skal købe, vil selvfølgelig helst have den bedste kvalitet, hvis der en forskel, har ikke kunne finde nogle oplysninger om dette emne, så måske kan du hjælpe??? På forhånd tak & tak for en god hjemmeside.

M.V.H
Michael Colding
Morbærhaven 8-132
2620 Albertslund

SVAR: Jeg ville købe de billigste! Køb 128 MB, så har du nok til de flæeste cameraer.

Hilsen Michael


frontpage express

Hilsen og tak også for dine mange andre hæfter, som har hjulpet mig igennem junglen.

ps. Jeg er nybegynder


19-12-2001

Lines hilsen fra Silkeborg

Hej Michael! Det er en god hjemmeside med masser af julestemning og god information. Jeg vil gerne sige tak og god jul.

Kærlig hilsen Line


Goddag Michael Karbo,

Angående Herman van Tooren's fortolkning af "RE" ved svar i Outlook. Det var interessant læsning, men... han har IKKE ret. "RE" er forkortelsen for "Reply" ligesom "FW" er forkortelsen for "Forward". Derfor hedder det "SV" for "Svar" og "VI" for "Videresend" i den danske version.

Med venlig hilsen

Lars Svensson

2765 Smørum

SVAR: Det er hvad, jeg selv har skrevet i mine bøger, men jeg tror ikke, at du har ret ...


17-12-2001

Tak for hjælp til LAN

Mange tak for gode instruktioner, som hjalp mig med at sætte vores lille lokale netværk op. Nu kan vi begge være på Nettet samtidig, og der er endnu større muligheder i de sammenbundne computere end jeg havde troet.

Venlig hilsen Kaj

Andersen


Trackbar pro

Tak for din glimrende hjemmeside. Jeg har lige ledt efter nyheder om "mus" som placeres foran tastaturet og typisk har en stang eller lignende som styreværktøj.

Se f.eks. Trackbar Pro (http://www.trackbarpro.dk/start.htm). Det er en musetype som jeg og flere kolleger gennem nogen år har haft vældig god erfaring med. Hvis de ikke findes på din hjemmeside synes jeg de burde medtages til glæde for andre.

Der findes også et lignende produkt med en lang stang som mekanisk bevæger en traditionel mus men det virker lidt Storm P agtigt. Jeg har desværre glemt navnet på produktet.

Mvh

Henrik Molsen


Hæfter

Jeg har de fleste af dine bøger, som har hjulpet mig meget. Jeg er en selvhjulpen "nørd" fra 1915

Med venlig hilsen Gunnar Graham


Tilbage
Frem