Karbosguide.dk Gæstebog 21

Januar 2002

Send din kommentar til gæstebogen. Tilbage
Frem


xcopi.bat i Windows XP

Kære M.Karbo

Er din svorne tilbeder, siden jeg læste min første bog om dos, som du udgav- har købt alle dine hæfter lige siden.Har med stor glæde brugt din opskrift på x-copy.bat i Windows 98 lær det selv.

Nu har jeg fået Windows XP, og hardisk med både c og d partion,og har forsøgt at lave en kopi.bat som føger:xcopy c:\dokuments and settings\kurth\dokumenter\*.* d: \dokumenter\*.*/s/m men det vil ikke lykkes, er det umuligt eller kommer du med et nyt hæfte om Windows XP- så tag venligst opskriften med.

med venlig hilsen

Kurth Hansen

Hamborgskovvej 23

4800 - Nyk. F.

70 årig - og skambidt af en computer.

Svar:

Det er med i mit ny hæfte "Windows XP - lær det selv"!

Hilsen

Michael


Hej Michael.

Er lige blevet færdig med dit hæfte "Adobe Photoshop 6". Det hjalp mig meget.

Hvad billederne angår, står det udmærket beskrevet i din bog. Har prøvet det :-)

Med venlig hilsen

Carsten Bastholm


Hejsa :-)

Det er noget knaldgodt materiale du har online

~Christian Engelund

//Aston Service

IT Consultant


Efter at have læst "hjemmesider med FrontPage Express" er jeg gået igang med krum hals, på at lave min ejen hjemmeside, selvom jeg stadigvæk er en novise med alt dette edb-haløj.

Med venlig hilsen

Kenneth Birch


Billedbrowsere

Hej

Jeg så lige listen over billedbrowser og her mangler:

Styr på fotografierne, som er dansk og som ydermere kan danne websider, billeder til VideoCD og har effektiv søgning baseret på en Access database. Se mere på www.cse-it.dk, hvor programmet kan downloades og hvor der er en baggrundhistorie om programmet.

Med venlig hilsen

Carsten Schack-Eriksen


Kanonside :D

Hej :D

Det er sku en vildt god side den her :)

hmm... er der lige blevet addet noget mere om CPU'erne...? jeg var noget til et bestemt sted... og så ville jeg læse videre derfra og så var der kommet en masse nyt...

Nå... men ciao

Fusty


hilsen til Michael Karbo

Hej

Jeg er en kvinde, som er 47 ar. For et ars tid siden turde jeg overhoved ikke bruge en computer. Nu bruger jeg den meget. Det nyeste jeg vil lave, er min egen hjemmeside. Det var dejligt at se, at der ogsa findes et hæfte om det emne. De er nemme at læse og let at prøve, ogsa for dem der slet ikke kender noget til det.

Tak for gode informationer

hilsen Franziska


KÆRE MICHAEL

En forsinket tak for dit svar på min henvendelse og et stort nytårsønske fra mig. Da du nu har overstået arbejdet med dit nye hæfte om fireworks kunne du så ikke begynde på et hæfte om PhotoImpact, da jeg lige har fået programmet i julegave (pga. din varme anbefaling ) og kun har mit skoleengelsk at gøre godt med . Jeg er nok ikke den eneste du vil gøre glad, for vi er mange der har købt dine andre hæfter og haft stor glæde af dem.

P.S. Jeg har da lov at håbe ?

Mange hilsner

Leif Olsen


Najs side!!

Hej. Det er en ret interessant side du har lavet :D

Hilsen >Fû$†¥


Michael Karbo

Efterhånden har jeg 24 hefter fra IDG-forlag, men Deres er de nemmeste at forstå. Det er et dejligt klart sprog De anvender. De er meget pædagogisk, så selv jeg kan forstå det.

Venlig hilsen

Den gamle kone på snart 80

Hej Michael

Tak for et godt nyhedsbrev og et rigtig godt nytår til jer begge.

Venlig hilsen fra Eva Nielsen


Har du prøvet Clipmate?

På din anbefaling vil prøve de omtalte free-ware, og din brug er tilsvarende den jeg selv anvender med Clipmate, som også indholder et par geniale faciliteter, som at fjerne ">-tegn" og reflow af teksten, samt en facilitet som hedder power-paste, hvor du kopierer 10 forskellige clip, og så paster du 10 gange, hvor den selv går til næste clip. Clipmate kostede dog 35 USD, men er alle pengene værd.

Tak for din udemærkede side. Stor fornøjelse.

pefa


CompactFlash kort

Hej Michael B. Karbo.

Kan du venligst svare mig på hvorfor der er så stor en prisforskel på CompactFlash kort?Jeg er nemlig lidt usikker på hvilket mærke jeg skal købe, vil selvfølgelig helst have den bedste kvalitet, hvis der en forskel, har ikke kunne finde nogle oplysninger om dette emne, så måske kan du hjælpe???

På forhånd tak & tak for en god hjemmeside.

M.V.H Michael Colding Morbærhaven 8-132 2620 Albertslund

SVAR

Jeg ville købe det billigste!

Med venlig hilsen

Michael Karbo


frontpage express

hilsen og tak for dine andre hæfter, som har hjulpet mig igennem junglen

PS: Jeg er nybegynder


Lines hilsen fra Silkeborg

Hej Michael!

Det er en god hjemmeside med masser af julestemning og god information. Jeg vil gerne sige tak og god jul.

Kærlig hilsen Line


Tak for hjælp til LAN

Mange tak for gode instruktioner, som hjalp mig med at sætte vores lille lokale netværk op. Nu kan vi begge være på Nettet samtidig, og der er endnu større muligheder i de sammenbundne computere end jeg havde troet.

Venlig hilsen Kaj Andersen


Trackbar pro og lign.

Hej

Tak for din glimrende hjemmeside. Jeg har lige ledt efter nyheder om "mus" som placeres foran tastaturet og typisk har en stang eller lignende som styreværktøj. Se f.eks. Trackbar Pro (http://www.trackbarpro.dk/start.htm). Det er en musetype som jeg og flere kolleger gennem nogen år har haft vældig god erfaring med. Hvis de ikke findes på din hjemmeside synes jeg de burde medtages til glæde for andre.

Der findes også et lignende produkt med en lang stang som mekanisk bevæger en traditionel mus men det virker lidt Storm P agtigt. Jeg har desværre glemt navnet på produktet.

Mvh

Henrik Molsen


Hæftet om billedbehandling

Jeg har de fleste af dine bøger, som har hjulpet mig meget. Jeg er en selvhjulpen "nørd" fra 1915.

Med venlig hilsen

Gunnar Graham


Kære Nyhedsbrev!

Tak for tilsendte! Oplysningerne om antivirusprogrammerne var lige, hvad jeg stod og manglede efter at have spurgt mig for hist og pist for at å gode råd.

Jeg har nu installeret Pandaen, og der opfordres til at melde tilbage, så her kommer de foreløbige erfaringer:

Et ekstra plus ved pandaen (i forhold til de programmer, jeg tidligere har forsøgt at installere) er at der er et lille tillægsprogram, der sikrer at man kan 'samle tråden op igen', hvis man skulle være så uheldig at blive koblet af under downloadingen. Og den slags sætter man meget stor pris på, når man har prøvet at sidde med et program - der for det første fryser efter hver ca. 5% - hvor man pludselig starter helt forfra igen efter langt om længe at have kæmpet sig op over de første 50%'s overførsel! Det var World On Line's program, der således spiste en stor del af min seneste søndag!!!!!!!!

Pandaen blev altså indfanget! Og det ser ikke ud til at den har lavet nogen skader på andre 'indbyggere' i computeren. Men jeg synes computeren er blevet noget langsommere af det.?.? Som om den lige skal tænke lidt længere over, hvor den skal lede efter de programmer, man beder den om at hente frem.

Med venlig hilsen, Glædelig Jul og Godt Nytår


Hej Karbo!

Tak for en spændende og interessant side.

Venlig Hilsen Brian.


"HTML-lær det selv "

Jeg synes du er en rigtig god pædagog

vh. Leif O. Dahl


Kære Karbo....

Først vil takke for en rigtig god site, samt for nogle rigtig lærerige hæfter. Begge dele hjælper mig ofte når jeg har problemer af forskellig art.

God Jul

/Søren Anker

Webgrafik - lær det selv

Kære Michael

Tak for dine fine hæfter som jeg har haft stor glæde af!!

Julehilsner fra en DK-er i Norge.

Eva


Har haft stor fornøjelse ud af dine hæfter.

Venlig hilsen

Anna Marie


Mange tak for en rigtig god og hjælpende side.

Hilsen. Mikael.Venøbo.


Karbo's hæfter

Goddag til Michael Karbo's gæstebog.

Jeg har været hos Jer for lang tid siden, men så gik min gamle pc'er itu, og nu har jeg endelig fået en ny bærbar med Windows ME. Jeg vil prøve at lave en hjemmeside og har købt endnu et ny Karbo-hæfte: Hjemmesider med FrontPage Express, jeg har efterhånden en del hæfter.

Jeg har kun lært mig at bruge en computer via Karbo's Hæfter, så det har til nu været en fin hjælp for en ældre bruger - tak for det!

Venligst Joan Jørgensen


God hjemmeside

Jeg syntes din side er super duper god især det stykke om AMDs Athlon processorer det er et godt stykke arbejde jeg kan også godt lide det stykke hvor du fortæller at Intels nye processorer ikke er så gode

Hilsen Sune


Tilbage
Frem