Karbosguide.dk Gæstebog 23

Marts 2002

Send din kommentar til gæstebogen. Forrige gæstebog
Næste gæstebog


HTMl lær det selv

Hej,

Jeg købte hæftet for ca. 2 måneder siden, og siden da har jeg købt 4 andre tilsvarende hæfter om både HTML, Javascript osv. (andre forfattere). Ingen af dem kan komme i nærheden af din måde at lære det fra dig.

A) Der er en plan om hvad der skal laves.
B) Det bliver lavet.
C) du ser resultatet.
Med venlig hilsen

cbj


Davs -

fin side! Pædagogisk, godt og præcist beskrevet. Hilsen


Hej Michael

"Dette kunne være overskriften på din næste/nye bog,- "Hjælp,- mit problem er... " for du formulere dig klart og tydeligt, men jeg savner i den grad et hæfte om alle de problemmer der typisk kan læses i alle de IT-brevkasser der findes.

Venlig hilsen

Curt


Kanon site

Hej Michael,

Ville blot sige, at du har en god og intuitiv site, fristes næsten til at sige: Ligesom dine hæfter...

Med venlig hilsen

René Nielsen


Re: Problemer med din hjemmeside,

Tak for hurtig svar og ændring af din hjemmeside. Vi har lige hentet zip-filen, det tog højst 3 minutter. Alle tiders - tak for hjælpen.

Forøvrigt havde vi kontaktet Stofa fordi, vi troede der var noget galt med vor Internetforbindelse, men det var der altså ikke.

Tak for nogle gode bøger, som vi efterhånden har et righoldigt udvalg af. Vi har bl.a. brugt dem til at opstarte to hjemmesider (se nedenstående).

Med venlig hilsen

Susanne og Willy Sørensen

Hjemmesider: http://home1.stofanet.dk/suwi og http://users.ats.dk/suso


HEJ

Det er en god hjemmeside, hvis man ikke ved så meget om internettet! Så alt ros til dig!

Min side er: www.goodbye.yum.dk


Hej Karbo

Tak for en god side, som jeg tit tager frem når jeg er i det tekniske hjørne. Det er jo sjovt at lege med computere.

Men nu er jeg løbet ind i et tilsyneladende sofistikeret problem, ikke ret mange ved noget derom, eller kan forklare mig det.

Problemet er at jeg har et videobånd med min søn igennem fra dengang han var en bette knejt, og det er begyndt at flimre. Jeg vil derfor gerne have det på cd-rom. Det skal nødvendigvis ikke være i DVD-format, men alligevel så det kan afspilles på en dvd-afspiller. Jeg har brænder og nvidia TNT kort med tv-out, men jeg skal bruge noget mere eller andet, eller hvad?

Ved du om der findes nogle HELST danske - resurser på nettet, eller har du dem.

"IDG's forlag har et hæfte der hedder """"Video på PC"""", men det omhandler digital til digital og ikke analog til digital, som jeg jo skal bruge."

Mvh

Ole Karse


Tak for det gode hefte (frontpage Express)

Poul Erik Thomsen.


Jeg har oprettet en internetside, men har stadigvæk småproblemer før den bliver tiptop: adressen er: www.dsr.kvl.dk/forening/vetnoter

Jeg har allerede anbefalet din bog til mine veninder, der synes det var fantastisk at jeg kunne lave en hjemmeside helt selv :)

VH Sabine


Hej, Michael Karbo.

Hej,jeg har lige opdaget din fine og lærerige sider om pc'er.

Den kommer jeg tilbage til mange gange! Kommer der snart en bog fra dig om WINDOWS XP HOME? (Jeg har lige fået en installeret).

Mange hilsner - Thorkild.

SVAR:

Den er kommet!


Vedr brænderprogrammer

Hej! jeg mangler at få at vide om disse frivare programmer kan virke med SCSI HP 9200 jeg har prøvet en del forskellige uden held.

I øvrigt bruger jeg meget jeres informationer. Se så min Fix og Færdig hejmmeside www.svendaage.dk hvis I0 har andre problemer.

Godt site I har.

Venlig hilsen
Svend Åge


Hej Michael

Jeg har købt og læst "Hjemmesider med FrontPageExpress" og "HTML - lær det selv" og de er begge rigtig gode til at komme igang med.

Sheila


Hejsa.

Efter køb af "Hjemmesider - lær det selv" har jeg haft stor glæde af jeres introduktion til hjemmesider etc. Jeg er imidlertid ramlet ind i et lille problem mht til filer til download. Jeg har et worddokument jeg gerne skulle have lagt ud til download (og derved mulighed for udprintning). Spørgsmålet er så bare - hvordan får jeg det til???"

Jeg håber I kan svare på mit spørgsmål, og vil sende mig et svar snarest..

På forhånd tak.

Med venlig hilsen
Nicolas Kristensen

SVAR:

Du skal nok læse "HTML - lær det selv" - der er kode til den slags. Du skal I princippet bare linke til filen.


Compaq ram?

Hej Karbo

For det første vil jeg sige at din hjemmeside er fantastisk god og at jeg synes der skulle laves nogle flere af disse. Nå, jeg har et spørgsmål om ram. Compaq ram helt præcist. Hvis der overhovedet er noget der hedder det? For jeg har selv en compaq som er købt i 98/99 og jeg vil meget gerne vide om man skal bruge nogle specielle ram-blokke eller om man kan bruge SD-ram eller nogle helt andre og i så fald hvor kan man købe dem? Jeg vil blive meget glad hvis du svarede på det, da jeg har søgt på næsten hele internettet uden noget resultat. Kan du hjælpe mig? På forhånd tak.

mvh

Jeppe Gade Jensen

SVAR:

Det er svært at rådgive. Du må tale med forhandleren og eller tjekke bundkortets manual. Jeg vil nok tilråde en ny pc frem for dyr special-RAM.


hej Karbo

Tak for en alsidig guide på alm. dansk

venlig hilsen

Thorkild


Hej Michael B. Karbo

Først stor ros og anerkendelse for din hjemmeside. Den er utrolig godt lavet, ikke mindst på grund af dens overskuelighed og seriøsitet.

Jeg er faldet over en hjemmeside, hvor man kan downloade diverse utilities, som alle har en dansk brugerflade. Tænkte at det måske kunne interessere dig. Siden finder du på: http://www.handybits.com/

Med venlig hilsen

Lars-Erik Larsen


Kære Michael Karbo.

Tak for din mail og meget hurtige svar. Jeg er bare så glad, for nu virker det igen, og jeg kan komme på siden klik og lær, som jeg er meget glad for.

Jeg var netop ved at læse om disse forb.---- cookies, og så skulle jeg altså lige eksperimentere. Jeg er 62 år og stadig eksperimentel.

Endnu en gang tak. Venligste hilsener

Ove Andreasen


Exeter billeder

Hej Michael,

Jeg kom tilfældigt ind på dit site og opdagede meget glædeligt dine Exeter billeder.

Nu er jeg nysgerrig, hvad forbindelse har du til Exeter? Jeg har selv tilbragt tre år på Exeter University (jeg er nemlig englænder), og har gode minder derfra.

mvh

Mike Wilson

SVAR:

Tilbage i 1998 var jeg såmænd på besøg i byen, som jeg synes utroligt godt om.


Affotografering af dias og negativer

Tak for nogle gode hæfter.

Jeg har fået udstyr til affotografering af dias og negativer. I sidste tilfælde bliver farverne helt forkerte (efter invertering). De er meget blå og næsten umulige at rette.

Skyldes det et farvet lag på farvenegativer, og hvordan kan man få de rette farver (brug af filter? ændring af belysning?)

Med venlig hilsen

Henning Madsen

SVAR:

det lyder somom scanneren er indstillet forkert. Vores Canon FS2710 laverer glimrende negativ-scanninger - også af gamle film.


Tak

Tak for en god hjemmeside, som jeg vil gøre meget brug af, da det er noget sådan en "gammel" mand som mig, kan bruge og forstå.

John Sørensen


Tak for en god hjemmeside, hvor jeg ofte har hentet hjælp og viden.

En tidligere spørger, Tom, fortæller, at han har installeret en Plextor-brænder, præcis som jeg har forsøgt at installere min. Forskellen er, at hans installering virker.

Jeg har Win98SE på en Compaq 5240. På sekundær EIDE har jeg installeret brænderen (Plextor 24/10/40A) som Master og DVD-drevet som Slave på samme EIDE. Jeg har ikke behov for at brænde "on the fly", og jeg tør ikke røre ved harddiskens tilslutning.

I Enhedshåndtering/Harddiskcontrollere/VIA Busmaster PCI IDE-controller/Egenskaber/Indstillinger valgt Begge IDE kanaler aktiveret. Denne stod før som Standard.

Under opstart kan jeg læse, at både DVD og brænder har IRQ 15 og adr. 0x0170. Jeg har en fornemmelse af, at det er her, der kan være noget galt, men jeg forstår ikke betydningen af IRQ og tør ikke ændre noget som jeg ikke forstår. Af Enhedshåndtering fremgår, at begge enheder fungerer korrekt.

Jeg behøver næppe at fortælle, at jeg ikke er nogen høg til dette her. Men jeg ville meget gerne have min brænder til at fungere. Det underlige er, at den en sjælden gang bare virker, sådan at forstå, at Stifinder kan finde den, og jeg har da også fået held til at lave en enkelt simuleringsbrænding med succes.

Jeg ville blive meget glad for en hjælpende "hånd".

Venlig hilsen Kaj Andersen

SVAR:

Jeg tror ikke, at problemet har med IRQ at gøre. Der er delte IRQ'er og det fungerer fint (læs mit kommende hæfte "PC-arkitektur")

Mit råd er, at du prøver at isolere problemet. Sæt brænderen som eneste enhed på en EIDE-kanal, og test den igennem. Hvis den også fejler der, så er der måske noget galt med den eller med bundkort.

Prøv også at brænde ved lavere hastighed end det maksimale (fx 8x eller 12X) - det hjælper måske. Eller prøv et andet brænderprogram.


Forrige gæstebog
Næste gæstebog