Karbosguide.dk Gæstebog 24

Marts-april 2002

Send din kommentar til gæstebogen. Forrige gæstebog
Næste gæstebog


Kære Michael B Karbo

Igennem 4 år har jeg købt dine hæfter og er meget begejstret, det var jo så windows 95. Nu har jeg så købt en ny maskine Packard Bell windows XP men det er jo så Words. Den gamle maskine var Works, selvfølgelig går jeg så ned og køber jeres hæfte Words lær det selv 2000, men ak og ve der bliver slet ikke undervist i brug af musen, det kan jeg ikke finde ud af når der kun bliver brugt taster? Jeg har jo heller aldrig lært Words, men lidt kan jeg, derfor Kære kære Michael har I ikke nogle hæfter hvor der bruges mus????

Jeg har også lært både at scanne og lave de flotteste billeder igennem jeres hæfter, jeg er helt vild når jeg ser noget med Michaels navn på det er ligesom jeg ikke kan modstå de hæfter.

Jeg vil lige bemærke at der ikke er Works på denne maskine og så er jeg også en ældre dame på 64 år så derfor kan jeg bedst bruge musen men kan dog bruge en del på tastaturet, Hvis I har nogle hæfter der ikke er alt for svære med brug af mus og kun delvis brug af tastatur vil I så være søde at oplyse mig om det.

De venligste hilsener Inga Nielsen

SVAR:

Tak for brevet - det med musen, det giver nu sig selv, for det hele er jo gemt i menuerne. Men vi tager tanken til os, og vil se, hvordan instruktionerne fremover skal formuleres. Jeg kan ikke selv så godt lide mus, når der er alternativer. Hilsen Michael.


Hejsa Michael Karbo..

Tak for hjælpen med linket til downloads. Fik det til at virke, så det var jo kanon.

Hvis I iøvrigt har tid, skal I være velkommen til at linke til/evt henvise til siden www.foreningen-hjaelp.dk som jeg har kreeret med hjælp fra jeres hæfte, og lidt videretænkning.

Siden omhandler min søsters forening "Hjælp", som er en privatdrevet og derfor 100% frivillig forening som yder u-landsstøtte. Vi er endnu ganske små, men håber med tiden at kunne vokse os større. For tiden har vi igangsat bygning af en hospitalsklinik i Zimbabwe..

Endnu engang tak for din/jeres hjælp, og ikke mindst hurtige svar..

Med venlig hilsen

Nicolas Kristensen


Hej Michael og Jette Karbo

Mange tak for jeres gode hefter, nyhedsbreve m.m.

Bedste hilsner fra Iben Braun


Lærebøger

Kære Michael Karbo.

Da jeg for 4-5 år siden tog pc-kørekort, havde jeg stor glæde af dine lærebøger i Excel, Word, etc. Jeg er i mellemtiden flyttet til Sydfrankrig, har lige købt ny Dell computer og fået installeret Windows XP, Excel, Word plus diverse.

Tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

Laila Mohr
Redaktør


Frontpage

Tak for et fint hæfte "Hjemmesider med frontpage express". Jeg er pga. hæftet nået rigtigt langt. På forhånd tak.


Kære Michael.

Tak for jeres sidste nyhedsbrev med alle de nyttige oplysninger og tak for alle dine fine hæfter, som jeg bruger med største fornøjelse og nytte.

Venlig hilsen

Arno Mundrup


tak for brevet

Desværre synes jeg jeres hjemmeside er dårlig. Bogstavstørrelsen i venstre spalte er så lille, at jeg ikke kan læse hvad der står og farverne gul på blå er dårligt valgt.

Ja, det var altså min mening. Men jeres nyhedsbrev er jeg meget glad for

Med venlig hilsen Niels Ebbe Huus Kirchenweg 17, D- 24980 Wallsbüll, Tyskland

www.dks.folkekirken.dk/valsbol

Hej

Det var dejligt at du læste Jacob Nielsens bog. MEN, hvorfor i altverden har du lavet fonten så lille på menuen? Og lige en ting mere. Ifølge jacob nielsen så vil bevægelse altid tiltrække brugerens opmærksomhed. De har ikke mindre en 2 bannerreklamer på din forside med bevægelse?

Med venlig hilsen

Lars Ole

Hej Michael

Jeg skriver til dig fra USA, hvor vi i øjeblikket besøger vores datter og hendes familie. Gik ind på din side for at se efter nyheder. Opdagede at dit index på venstre side fremstår i en meget stor størrelse. Helt ude af proportioner. Jeg ser siden på en Macintosh PowerBook med Internet Explorer.

Venlig hilsen
Jørgen Graae Jensen

SVAR:

Vi har rettet designet - tak for meldingerne!


Windows XP

Hej Mikael, som altid kan jeg kun udtrykke stor tilfredshed med dine sider! Jeg har såmænd også kastet mig over dit seneste hæfte om Windows XP, som har været med til at overbevise mig om, at XP var forsøget værd at prøve.

Især dvale/hibernate funktionen er næsten det hele værd - jeg er nu ned på 15 sek. opstart, og mine programmer kører mærkbart hurtigere! Med venlig hilsen

Roberto Oliveri


Kære karbo

Først tak for en hjemmeside der har hjulpet mig mange gange.

Mange hilsner Rolf


HTML: god bog!

Tak for en god bog om HTML - den har hjulpet meget til at få bedre styr på min side!

Allerede over 2.000 hits og 15.000 page views siden august 2001! (http://www.panzerworld.net)

mvh

Christian Ankerstjerne


Super...!

Goddag, mit navn er Thomas. Jeg vil bare sige det er en kanon hp... jeg har lært meget her.

tak.


Forrige gæstebog
Næste gæstebog