Karbosguide.dk Gæstebog 27

Juli-august 2002

Send din kommentar til gæstebogen. Forrige gæstebog
Næste gæstebog

Hæfter

Jeg har haft meget glæde af alle dine hæfter og lært meget.

Hanne D. Walther


Stor tak

Jeg er nyuddannet IT-Supporter efter i 16 år at have undervist i EDB på VUC.

En stor tak til dig for at skrive så let læseligt.

Jeg har brugt Klik og Lær under min uddannelse og den gav mange flere oplysninger end læreren. Jeg kan heller ikke undvære den i dag.

Så endnu en gang tak for hjælpen.

Venlig hilsen

Helle


ok

Hej Michael

Dette bare for at fortælle dig, at din hjemmeside ser fin ud på en Mac nu. Jeg bad min svigersøn i USA om at se på din hjemmeside.

Venlig hilsen
Jørgen Graae Jensen


Flot hjemmeside

Så fornem en hjemmeside, at jeg har indrangeret den blandt mine foretrukne, og det gør jeg kun, når der virkelig er noget at komme efter.

PS! Tip 30, luk Windows 98 med et klik, fungerer også i Windows Me. (Hvis musen er indstillet til dobbeltklik, skal man selvfølgelig bruge to klik).

De bedste hilsner
Poul Aksel Poulsen


Udveksling af link

Undertegnede er webmaster på webstedet www.digital-fotografering.dk, hvor der på linksiden bl.a. henvises til www.nykrog.dk. Jeg vil derfor sætte pris på, hvis I på Jeres side vil medtage et link til www.digital-fotografering.dk.

Med venlig hilsen
Jan Bundgaard Sørensen


Hej Michael Karbo

Først vil jeg gerne takke dig for dit store arbejde på nettet og alle dine bøger og hæfter, hvoraf jeg har flere.

Venlig hilsen
Wagner Larsen


tak

tak for en rigtig god side. Som nybegynder er den let tilgængelig/letforståelig og den bedste jeg til dato har kunnet finde som ny og videbegærlig.

erik storgaard


Godmorgen

Jeg læser og læser i ""Internet-lær det selv"". Det er et virkeligt godt hæfte.

Mange hilsner og god sommer

Inger


Hjemmestudier

Hr. Michael Karbo. Jeg har efterhånden en del af dine bøger/hefter ""----lær det selv"" og jeg har pt søgt efter ""Digital video-lær det selv"", men måske det ikke findes. Kommer der et sådan?

Jeg har købt et SONY 208, samt tilbehør til at anvende mellem kamera og min PC og der nogen manual dertil, men jeg har nu vænnet mig til din enkle måde at forklare alting på, så jeg vil være glad hvis der findes et hefte fra dig.

Med venlig hilsen
Preben Andersen
3000 Helsingør

SVAR

Vi håber at få udgivet hæftet "Lyd, video og DVD på et tidspunkt ..."

Hilsen
Michael


snabel-a

Hej Michael

Først tak for en spændende og lærerig side.
I forbindelse med de forskellige navne for snabel a, kan jeg oplyse, at på Færøerne har vi fået et nyt navn for snabel-a, nemlig "kurla". Ordet ""kurla"" betyder i daglig tale "en krølle (hår)", og ordet kan derved forstås som et "krøllet a".

mvh
Doris Djurhuus (handelsskolelærer)
Færøerne

SVAR

Tak Doris. Du henviser til vor artikel om snabel-a, der kan læses her.

Hilsen
Michael


Kære Michael.

Tak for dine letforståelige og ydbytterige hæfter.

Kristine N. Larsen.


Hej Michael

Jeg har lige købt dit hefte Webgrafik. det ser spændende ud!

venlig hilsen
Mette Flensted


Hej Michael Med henvisning fra Henrik ? (jeg har ikke lige hans efternavn ved hånden) har jeg med meget stor interesse kigget dit lærestof løst igennem. Dit materiale er lige hvad jeg har søgt efter et stykke tid.

mange hilsener

Dorthe Hjort

SVAR:


hilsen fra østerbro

Tak for dine gode hæfter og en lille hilsen her fra dit gamle kvarter, bedste hilsner fra din gymnasiefælle Lisbeth Johnsen.


Weeee.... :-/ 04-06-2002

Kære Michael Karbo

Jeg har læst dit blad, og jeg er kommet rimelig meget langt med HTML, og NoteTab Light. Da jeg kun er 11. Jeg køber snart et domæn så jeg kan få brugt alt det jeg har lært af dig bla. venter lige til min fødselsdag den 9. glæder mig vildt. Jeg kan godt forstå næsten alt fra bogen jeg havde lidt problemer med at forstå det frame, men jeg har fået et skub af en ven. icq nr. 161299067

Med venlig hilsen.
Martin Mortensen

PS. Tusind tak for hjælpen :-)


En gammel dreng på 62 år

Jeg har install. mit ny XP Profess. og har, købt dit hæfte Win XP lær det selv, som jeg altid har gjordt med mine programmer. Jeg har 7 forsk. hæfter ialt, behøver jeg at sige, at det bare, er gode og let læselige hæfter.

Jeg er som du skriver i hæftet enig i at proceslinien er mest brugbar, når den er i to etager, jeg har ti ikoner i hurtig start.

Ærbødigst
Og med venlig hilsen.
Leif.


BIOS guide

Hej

Jeg kan se du kun linker til en engelsk BIOS guide, men der findes faktisk en dansk på:

http://webkurs.dk

Mvh.
Per


Jeg har lavet en hjemmeside i Composer som jeg gerne vil have Udgivet!!! Jeg har læst dit hæfte men jeg kan ikke finde ud af det!!! Det er ikke fordi der er noget galt med hæftet, det er bare mig der er lidt fatsvag!! Jeg håber du vil fortælle mig hvordan!!!

Hilsen Pernille!!!


Forrige gæstebog
Næste gæstebog