Karbosguide.dk Gæstebog 38

December 2003

Send din kommentar til gæstebogen.
 • Forrige gæstebog
 • Næste gæstebog

 • Hej Michael !

  Hvis der havde været et større skrivefelt ville den gamle underviser have sendt dig en stor buket roser, og samtidig brokket sig over at han er ved at købe sig fattig i dine hæfter.

  Mvh
  Jørgen PS Jeg ville egentlig også ved denne lejlighed have sendt dig et forslag til indholdet i et nyt hæfte, men da jeg ikke kan lide disse små skrivefelter undlader jeg det.


  Adobe Photoshop Elements 2

  Hej Michael!

  Først tak for dine fine og letforståelige hæfter. Jeg har flere af dem,og haft megen glæde af dem.

  Jeg har fået installeret Adobe Photoshop Element 2. Har du omtalt den i en af dine hæfter? Jeg kan ikke finde den. Vil du oplyse mig om det. På forhånd tak.

  Venlig hilsen, Gudrun Riisgaard.

  Jeg har ikke skrevet om Adobe Photoshop Element 2 - endnu. Men jeg håber på det - i den ene eller anden form, i det ny år. Ellers må du bruge hæfterne om Photoshop.

  Med venlig hilsen
  Michael Karbo


  Spørgsmål om mus

  Jeg har et spørgsmål angående en computer: Når vi f.eks. er på explorer og vil skrive adressen hvor vi vil søge kan muse markøren finde på at kører af sig selv tværs over feltet hvad kan det evt. skyldes? Dette gjorde den også på windows 98 og nu gør den det også på windows xp

  Og så en anden ting hvis man bliver ramt af virus og det går i bios'en hvad skal man så gøre, en fortalte mig at jeg skal smide harddisken ud, men den tror jeg ikke rigtig på da jeg ikke mener bios'en er der men på bundkortet. Håber på hurtig svar da det er et stort problem.

  På forhånd tak
  Venlig hilsen
  Ole

  Hej Ole

  Virus i BIOS'en - det er vist ikke særlig almindeligt. Men du har ret, at BIOS er på bundkortet.

  Det lyder ikke godt, at musemarkøren bevæger sig selv. Har du måske virus? Har du forsøgt at rense musen? tag kuglen ud, og rens de små hjul med en vatpind.
  Med venlig hilsen Michael Karbo


  Hej

  Mit navn er Louise, og jeg er lige nu godt igang med photoshopbogen 7.0. Jeg synes det er alletiders med disse bøger som præcist foreklarer fremgangsmåden. Tak for dem. Det er et super hæfte.

  Hilsen Louise Dinesen


  Links

  Hej og allerførst glædelig jul!

  Jeg sidder og er ved at lave min allerførste hjemmeside på baggrund af hæftet "HTML-lær det selv". Det er faktisk gået rigtig godt!

  Mange hilsner
  Monica Hennig
  www.hundegaarden.dk


  Kan du hjælpe mig!!!!

  hej Michael Karbo

  Jeg ville høre om du kunne hjælpe mig, jeg har købt en ny cpu p4 2,667 fsb 533, og den virker perfekt, bare ikke i min computer, jeg har opgraderet min bios og resetet min cmos, men når jeg starter min computer kan den ikke finde min cpu, kun hvis jeg sætter den gamle i, jeg har et msi 845pe max2-fisr bundkort som skulle kunne køre op til 3,066 fsb533, jeg ved snart ikke, hva jeg skal gøre mere..... har du nogel foreslag eller ideer, jeg har prøvet 2 forskellige bios updateringer, men lige lidt hjælper det......

  med venlig hilsen
  david

  Der er ikke meget at sige - andet end at bundkortet ikke kan klare den ny CPU. Surt sjov - få fat i et nyt bundkort. Det kan heldigvis gøres nogenlunde billigt, hvis du ser dig for. Ellers brok dig til MSI-leverandøren - de bør kunne hjælpe.

  Endnu et eksempel på, at man skal passe på med at CPU-opgradere ...

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


  Goddag Michael

  Jeg har snart har et helt bibliotek af dine bøger.

  Mange hilsener og tak

  Palle Virklund


  "HTML - lær det selv"

  Du ville gerne have mine erfaringer med NoteTab Pro. Det er meget begyndervenligt. Det kunne godt lade sig gøre at finde de forskellige clips, selv om der ikke findes et bibliotek, kaldet 'Autotext' og selv om der i et tilsvarende bibliotek, kaldet 'Paste Clips' ikke findes feks. bm, hl2, p ...

  I et andet bibliotek, der hedder CSS1, findes der masser af muligheder til at prøve sig frem. I 'Paste Clips' kan man så selv programmere. Hvis hæftet havde fortalt hvad de ovenfor nævnte clips bestod af, så kan man hurtigt lave dem selv.

  På side 58: HR og IMG klares med søg&erstat.

  Side 63: style: text-decoration: none. Kan programmeres. Linksene lyser nu altså ikke op, men hånden kommer godtnok.

  Side 70: se i biblioteket CSS1 linked style.

  De forskellige eksprimenter med selv at finde løsninger har været lærerigt i sig selv. Når man til sidst lukker hæftet, føler man sig meget klogere. Mon ikke man kan lave sit eget fotoalbum med kommentarer og/eller brødtekst...

  Under alle omstændigheder får man langt mindre filer som 'htm' end som Words 'doc'

  Uploade kan sikkert vente til en anden god gang.

  Mange venlige hilsner og tak for den gode hjælpe i mange år.

  Birgitte Grenness


  Power Point

  Jeg har lavet et diasjuleshow som jeg vil sende ud til familie venner og bekendte, hos mig selv virker lyden jeg har sat på perfekt, men når jeg sender det ud er der ingen lyd på, hvad gør jeg forkert, det er en julesang som jeg har down loadet fra microsoft galleri online.

  www.danskphnaestved.dk

  Med venlig hilsen
  Web-master
  Hanne Teilmann Pedersen

  Hej Hanne

  Jeg kender desværre ikke Powerpoint særlig godt. Men i mit hæfte "Lyd, Video og DVD" er en grundig beskrivelse af hele forholdet mellem lyd og billede.

  Måske den kan hjælpe?
  Med venlig hilsen
  Michael Karbo


  Usb 1.1 og usb 2.0

  Hej Karbo

  Min pc kører med usb 1.1, kan jeg skifte til usb 2.0 ved at tage usb 1.1-kortet ud og indsætte et usb 2.0-kort i stedet, eller er det ønsketænkning.

  Mit bundkort er fra sis, m810lr.
  Hilsen Henning Larsen

  Hej Henning

  Det er ikke ønsketænkning, men jeg ville nok lige tjekke med leverandøren, at USB-kortet er kompatibelt med bundkortet, især hvis det er ældre. Vi købte for nylig selv et lille USB2-kort fra Sandberg, som kører i en lidt ældre pc. Det var helt uproblemtisk. USB 2.0 er uundværlig, når man først har brug for den, men det bedste er, når bundkortet direkte understøtter det som i Intels chipsæt med ICH5.

  Med venlig hilsen
  Michael Karbo


  Hej

  Jeg fik 'Adobe Pohotshop 7 - lær det selv' i julegave og glæder mig til at fordybe mig i den.

  Venlig hilsen

  Søren Peder Baron Grymer
  2605 Brøndby

  PS. Jeg er UTROLIG glad for, at jeg har installeret en pop-up stopper og Spy-bot. I aner ikke hvad den sparer mig for af - sagt ligeud - pis og lort fra de hjemmesider, jeg besøger. Det kan jeg varmt anbefale.  CuteFTP

  Kære Michael Karbo.

  Jeg har med stor fornøjelse gennemarbejdet dit hæfte: Hjemmesider med FrontPage Express.

  Du skriver side 77, at der på hæftets egen hjemmeside er et link til CuteFTP, som jeg har forstået er gratis men jeg kan kun finde link til noget, som hedder Trellian FTP.

  Er det mig, der er galt afmarcheret?

  Med venlig hilsen
  Jens Peter Møller

  Hej

  Du har ret. CuteFTP er udgået af markedet - derfor må du finde noget andet - jeg beklager.

  Med venlig hilsen
  Michael Karbo


 • Forrige gæstebog
 • Næste gæstebog