KarbosGuide.dk. Modul 9b03.

Om scannere - fortsat

Læs om:

 • Software til Canon FB630
 • Næste side
 • Forrige side

 • Mere software

  Vi antager, at du har installeret TWAIN-driveren, som det blev beskrevet på forrige side. Men, der følger flere programmer med på den CD-ROM, som du finder i kassen sammen med scanneren:

  Disse øvrige programmer er ikke strengt nødvendige, for at scanneren fungerer, men der er gode sager, som du ikke bør undvære. Du finder:

 • Canon Scangear (toolbox)
 • Ulead Photo Express 2.0 SE (et billedbehandlings-program)
 • Caere Omnipage LE (til tekst-genkendelse).

  Alle disse programmer ligger på den medfølgende CD-ROM, hvor de er pakket ind i en "skal". Canon har lavet et fælles installations-program, som altså kan få hele molevitten installeret. Du starter med at vælge sprog:

  Klik på Install. I næste billede får du at vide, hvilke programmer, der følger med scanneren, og du skal fravælge dem, du ikke ønsker. Herunder er de alle markeret.

  Klik på knappen Start installationen:

  I næste billede får du at vide, at du ikke skal acceptere Windows forslag om at genstarte maskinen. Husk det, Windows skal ikke genstartes før til allersidst.

  Klik på Next. Nu spørger den først, om Ulead Photo Express skal installeres. Det er et ret godt og i øvrigt underholdende billed-redigeringsprogram, som du kan sige ja til at installere:

  Klik OK til English (programmet findes ikke på dansk). Så installeres det:

  Klik Next, Yes, Next, Next, Next og Next - derudaf.... Så starter installationen endelig. Klik til sidst OK og Next igen.

  Herefter kan du installere Carere OmniPage LE, som er et tekst-genkendelsesprogram (OCR). Hvis du vil det, skal du igennem hele smøren af Next osv.

  Tilsidst kommer Scangear Toolbox, som er et hjælpeprogram til scanneren. Det er vigtigt at få med:

  Klik tre gange Next, så starter installationen af den nødvendige software til styring af scanneren. Klik Exit til sidst. Og så kan du genstarte pc'en, nu er al softwaren installeret.


 • Næste side
 • Forrige side


  Lær mere

  Top

  Se også om lydkort og deres teknologi .

  Læs om chipsæt i modul 2d

  Læs videre om klokfrekvenser i modul 3d.

  Læs om Ultra DMA og AGP i modul 5b

  Læs om driv-programmer til Windows 95/98 i modul 6c.

  Læs videre om RAM i modul 2e


  Copyright (c) 1996-2011 by Michael B. Karbo.