KarbosGuide.dk. Modul 9b06.

Agfa Snapscan e50 flatbed-scanner

 • Næste side
 • Forrige side

 • Om Agfa Snapscan e50 - introduktion

  Agfa Snapscan e50 må betegnes som en halvprofessionel scanner. Den kan købes for omkring 2.200- 2.500 kr. inkl. moms, hvilket er noget mere end de typiske 500-1000 kr. som de fleste private spenderer på en scanner.

  Agfa er et anderkendt mærke indenfor alt grafisk udstyr, og deres scannere har ligeledes meget godt ry.

  Agfa e50 arbejder ved en optisk opløsning på 1200 x 1800 dpi, og den har mulighed for scanning af transparente emner (film: negativer og positiver). Derfor er den noget dyrere end standard-scanneren.

  Rent fysisk …

  Man modtager scanneren i fin lille papkuffert:

  Allerede ved at løfte kufferten varsles man om scannerens fysik; den er tung, og faktisk er Agfa Snapscan e50 lidt af et monstrum af en scanner. I hvert fald sammenlignet med min lille Canon FB630. Her ser du dem ved siden af hinanden; det er Canon'en nederst:

  Når du pakker scanneren ud, er den pæn og ser meget solid ud. Forrest er der fire knapper, der kan benyttes til at aktivere scanneren:

  Bagpå er der en ledning, som skal forbinde scannerens to halvdele. Der skal nemlig strøm til lågets lampe. Den benyttes ved scanning aftransparente emner (mere herom senere). Der ses også stik til strømforsyningen og USB-porten:

  Scanneren bruger sandsynligvis for meget strøm til, at den udelukkende kan fødes via USB-porten; lidt ærgerligt, for det er en fornøjelse at slippe for strømforsyningen.


 • Næste side
 • Forrige side


  Lær mere

  Top

  Se også om lydkort og deres teknologi .

  Læs om chipsæt i modul 2d

  Læs videre om klokfrekvenser i modul 3d.

  Læs om Ultra DMA og AGP i modul 5b

  Læs om driv-programmer til Windows 95/98 i modul 6c.

  Læs videre om RAM i modul 2e


  Copyright (c) 1996-2011 by Michael B. Karbo.