Digital-kameraer 1...

180900
 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Hej !

  Jeg står for at skulle købe mig et (godt) digitalt kamera, og har sammenlignet forskellige typer. Ved du hvad forskel der er på "compact flash" og "smart media" - det er vist typen af lagermedie for billedinformation.......Hvad er bedst ?

  Hvis du skulle købe et knaldgodt kamera, hvad ville du så vælge? Jeg har luret lidt på Nikon's Coolpic 990, men man kan faktisk få andre fabrikater, som tilsyneladende - altså målt på de tekniske data - kan ligeså meget, men til en anden pris.

  Jeg har i øvrigt ikke en pind forstand på at fotografere, men skal bruge kameraet til at tage billeder til små tryksager, foldere, brochurer etc.

  Og så til sidst: Det er en kanon god side, du har lavet. Den er godt struktureret og skrevet i et meget let forståeligt dansk :-))

  Venlig hilsen

  Kim Kølerfeldt


  Karbo svarer

  Hej Kim

  Jeg er netop færdig med et hæfte kaldet "Billedbehandling - lær det selv". det vil jeg anbefale, at du læser. Der er en god gennemgang af kameraet, muligheder for Flash-RAM og meget mere.

  Compact Flash er klart bedst af de to nævnte medier - men læs hæftet.

  Jeg kender ikke personligt Nikons digitale kameraer. Men der er ingen tvivl om, at kvaliteten er helt i top. Jeg talte med en kyndig fotohandler, som sagde at Nikons modeller er meget mere avancerede end andre. De fleste digitale kameraer tager rigtig gode billeder, men Nikons modeller er de eneste, som har det store tilbehørsprogram og meget avancerede indstillingsmuligheder. Det skulle være forskellen.

  Ud fra din beskrivelse lyder det nu ikke til, at mange indstillingsmuligheder er det, du har brug for. Jeg ville nok i dit sted satse på et lille kamera med høj pixelstyrke. Det er utroligt praktisk at kameraet er lille - så kan man altid have det med.

  Jeg har selv et Canon Powershot S20, som er lille og tager meget gode billeder. Jeg har sat et 96 MB CF-kort i, så der er plads til 100 optagelser i bedste kvalitet. Jeg bruger en USB-baseret card-reader, og det fungerer perfekt.

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.