Mus, museskade, tigerbalsam...

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Nogle gode ting til din side:

  Jeg har selv har problemer med en museskade. Jeg har fundet ud af at tigerbalsam kan tage en del af smerterne - dog kun midlertidigt. Det virker næsten øjeblikkeligt.

  Jeg bruger min wacom digitizer som du har demonstreret som 90% afløser for min mus. Der hvor jeg arbejdede før var der mange (5 tror jeg) der brugte den 100% som erstatning - så det kan du roligt skrive. Musen der følger med er ubrugelig.

  En håndledsstøtte kan være en meget stor hjælp til at holde håndledet i den rigtige position (vandret). Der er en lang metalstang i. Den kan man evt. tage ud hvis den er for irriterende. Den koster 129,- og kan købes i Matas. Den ved jeg har hjulpet mange.

  Jeg har optrænet omkring 95% motorisk evne med min venstre arm. Så nu bruger jeg kun musen i venstre arm. Der har bla. den fordel at man slipper for det numeriske tastatur. Musen kan stå så man har venstre arm i ret vinkel når man bruger den. Det kræver dog at man har en neutral mus. En trådløs logitech mouseman er et godt bud.

  Ellers tak for de gode råd. Jeg har en aftale med akupunktøren i Valby på fredag :) Så må vi se om det hjælper.

  Med venlig hilsen

  Lasse Lindgård


  Karbo svarer

  Hej Lasse

  Tak for gode meldinger.

  Jeg er glad for, at du også kan bruge Wacom digitizeren. Jeg er heller helt vild med musen selv, men pennen - den er fremragende. Jeg bruger den selv som supplement til trackball, men det kan man jo gøre, som man vil.

  Det er ellers ret imponerende, at du i den grad har kunnet optræne venstre arm/hånd. Men hvor der er vilje, er der vej, som man siger ... Min egen skade holdes nede ved hjælp af moderat styrketræning i et kondicenter. To gange ugentligt a 40 minutter - det er som om, at det holder det i skak.

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.