Windows, stifinder...

050900
 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Hej

  Det her er en god ide for os ' fumlere' -og jeg er ved at gå ud af mit gode skind pga disse "herlige(#€%"##) maskiner.
  Jeg er den lykkelige ejer af en Compaq armada 1750 - med installeret win 95.
  Alt er gået godt i lang tid MEN nu kan jeg ikke få lov til at oprette nye mapper i stifinder - punktet er simpelthen væk i gardinet!
  Jeg mener at de eneste ændringer jeg har lavet siden jeg sidst brugte funktionen - er installation af Norton antivirus og jeg har haft oprettet 'direkte kabeltilslutning' -
  Hvor pokker er "NY" blevet af? Jeg har forsøgt at ændre i mappeindstillingerne, men det hjælper ikke!
  Det er jo sikkert fordi jeg har været pilfingret, jeg plejer ikke at ændre noget uden af være helt opmærksom på hvad jeg ændrer og ved som regel hvornår jeg tager chancer.

  Kan du give en forklaring - for jeg har søgt oppe og nede for at få en idé?

  Venlig hilsen
  Søren Nielsen


  Karbo svarer

  Hej Søren (Pilfinger, velkommen i klubben)

  Du bør opgradere til Windows 98. Jeg kan ikke forklare årsagen til at 'Ny' forsvandt fra menuen. Jeg ville ikke selv bruge tid på at finde 'hvorfor', for jeg er ikke i tvivl om, at din Windows 95 er kørt flad. Det sker bare med Windows.

  Jeg har lige selv måtte gennem hele møllen med nyinstallation complet på min ene maskine. Den har kørt næsten i døgndrift i små 6 mdr. og så er den Windows altså brændt ud - på trods af omhyggelig afinstallation af ubenyttet software, jævnlig scandisk/defrag/regclean mv.

  Sådan er det bare - Windows er på sin vis noget skrald. Styresystemet skal i hvert fald tit geninstalleres - det "rådner" så at sige indefra, med et lidt overspillet udtryk.

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.