Outlook Express, ISDN ...

151000

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Hej Michael.

  Jeg håber du kan hjælpe mig, min Outlook Express tager ca. 3 - 4 min før den åbner, og jeg har isdn. Når jeg trykker på knappen går der ca. 1 min før vinduet med Outlook kommer frem, når det så er kommet går der yderlig ca.2 - 3 min før selve programmet er fremme. Jeg håber du kan hjælpe mig.

  M.v.h

  Kirsten


  Karbo svarer

  Hej Kirsten

  Jeg antager, at din Outlook Express virker fint, når først den er startet. Med ISDN bør du kunne hente post sådan rimelig øjeblikkeligt.

  Hvis det er tilfældet, så vil jeg tro, at der er noget snavs på din harddisk. Outlook Express gemmer alle meddelelserne i filer i en mappe et sted på dit C-drev. Det er ikke specielt gennemskueligt, hvordan det foregår, og placeringen har også ændret sig med ny versioner af Outlook Express. Under alle omstændigheder kan det godt tage lidt tid at få indlæst alle disse meddelelser. Men det bør ikke tage flere minutter. Derfor kan du tjekke størrelsen af mappen.

  Tjek Funktioner, Indstillinger, Vedligeholdelse, Lagringsmappe ...

  Så kan du se, hvor filerne gemmes (elegant er det altså ikke..):

  Hvis du af en eller anden årsag har flere gigabyte data liggende i den mappe, så vil det nok tage sin tid at åbne programmet.

  En anden mulighed er, at din harddisk er ved at være overfyldt. Det burde du nu mærke på aqndre måder end bare i Outlook Express. Når disken bliver fyldt til randen, bliver filerne i meget høj grad fragmenteret. Det betyder, at de splittes op i mange små pakker, der skal læses uafhængigt og kædes sammen, før de duer til noget. Det giver et meget stort harddisk-arbejde, hver gang store datamængder skal læses. Så det kan også være en mulighed. Tjek det.

  Du er velkommen til at skrive tilbage, hvis du ikke får løst problemet. Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.