HTML, godt design, Dreamweaver...

271000

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Hej igen.

  Og tak for dit hurtige svar.

  Kommer der nogle gode henvisninger og evt. forslag til hvordan sådanne nogle som mig kan komme videre og evt. har du haft mulighed for at se den side som jeg har lavet ??

  Hvis det var muligt at finde en program el. styring af en opgave - ( jeg har forsøgt i Power Point ) at se og selv lave en hel opsætning og det færdige resultat efterhånden og med disse mulighed for både at " putte " java skrift og smarte ting på for at kunne præsentere sit udsende bedt først gang - hvad skal jeg så bruge og som samtidig er nemt at bruge.

  MVH.

  Sten Jensen


  Karbo svarer

  Hej Sten

  Altså, du skal nok starte med noget let. Mit hæfte "Hjemmesider med FrontPage Express" er ideelt til begyndere. Når du kan gennemføre de øvelser, kan du også lave en site.

  Derefter bliver det mere avanceret. Her drejer det sig om, hvad sitet skal kunne. Skal det have stor grad af brugeraktivitet og ofte opdateres? Så er det nok ASP-kode, der skal til, og det kræver en programmør.

  Skal sitet bare være flot - grafisk, elegant i layout, så er det en anden sag. Der vil jeg meget anbefale programmerne FireWorks og Dreamweaver, som hænger rigtig godt sammen. Meningen er, at du "tegner" siden i FireWorks. Derefter eksporterer du den til Dreamweaver, hvorefter den kodes og optimeres.

  Det er dog programmer, som det tager en del tid at lære at kende. men jeg tror, at det er besværet værd! Dreamweaver er rigtig god til at lave DHTML, JavaScript og den slags, uden at brugeren skal være programmerings-kyndig.

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.