Windows ME, afslutning...

011100

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Hej Karbo!

  Jeg har fornyligt installeret win Me efter at have formateret min harddisk. Efter installationen slukker pc'en ikke automatisk mere. Det gjorde den ellers med Win 98. Når jeg har trykket "shut down" hænger den i ca. 30 sek. hvorefter meddelelsen kommer frem om at det nu er sikkert at slukke computeren. Jeg synes heller ikke at den selv finder drivere til nyt hardware som win 98 ellers gjorde. Hvad kan der være galt?

  Venlig hilsen

  Thomas


  Karbo svarer

  Hej Thomas

  Jeg tror ikke, at der er noget galt. Sådan er Windows bare. Der findes så utroligt meget hardware, og de kan ikke få alt til at virke allevegne. Netop den afslutnings-procedure kræver et meget tjekket samspil mellem bundkort, systemsoftware (BIOS og Setup-indstillinger) og styresystem. Og det driller i de fleste situationer.

  Med hensyn til at "finde" ny hardware, så synes jeg ikke selv, at jeg har oplevet Me ringere end tidligere versioner. men jeg har aldrig været imponeret af Windows på dette område. Tag et grafikkort som Matrox - det er virkelig en standard, som er veletableret. Alligevel har Windows aldrig kunnet genkende et Matrox-kort. Det samme gælder mus og trackballs - tilslut et Logitech-produkt, det kan Windows sgu ikke finde ud af. Jeg er ikke den store Windows-fan, som du nok kan høre, men jeg har bare ikke noget alternativ.

  En anden kommentar til Microsoft: En af mine venner skulle bruge en opdatering til Windows Me. Han viste præcist, hvad filen hed ("runtime vba 6.0"), og tastede selvfølgelig navnet ind i søgefeltet på Microsofts hjemmeside. Intet resultat. Han brugte 15 forgæves minutter på deres site. Derefter tastede han navnet på den ønskede fil ind i søgemaskinen www.google.com. Første resultat går direkte til filen på Microsofts side! Er det ikke utroligt! Microsofts egen side er håbløs at finde rundt i.

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.