HTML, FTP - upload...

19.11.00

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Kære Michael B. Karbo!

  Jeg har haft megen stor glæde og nytte af at læse og følge dine anvisninger i "Hjemmesider med Front Page Express". Ingen problemer er opstået undervejs, i hvert fald ingen, der ikke kunne klares ved blot at tænke sig lidt om. Jeg er så godt som 100 % autodidakt, der selv har klaret de fleste problemer, som undervejs er opstået med computeren, men nu er jeg altså løbet ind i et helt fjollet problem, som nu har drillet mig i nogle dage. Jeg har talt med Wanadoo (min kone og jeg har en dejlig pensionisttilværelse i Frankrig), og de kan ikke hjælpe mig mere, idet jeg har fået alle nødvendige oplysninger fra dem.

  Min hjemmeside er færdig, klar til upload. Jeg har hentet CuteFTP 4.0 ned og fulgt dine instruktioner, men jeg bliver konstant afvist af serveren hos Wanadoo. Det er, som om forbindelsen ganske kortvarigt er etableret for med det samme at blive afbrudt med en meddelelse om, at nogle "generelle betingelser" ikke er blevet accepteret, og Wanadoo skriver til mig, at der i mit program må være en rude, der skal "hakkes". Men der er ikke nogen sådan rude!!!

  Nu har jeg hos Wanadoo downloaded deres CuteFTP, som viser sig også at være 4.0 og ganske identisk med den engelsksprogede udgave, som jeg forinden fjernede (men har bevaret på diskette) bortset fra, at sproget altså er fransk, men det gør ikke nogen forskel for mig. Jeg har ledt efter nogle "generelle betingelser" med tilhørende rude at "hakke" i, men der er ingen, i hvert fald ingen, som jeg kan se!

  Kan du hjælpe mig på en eller anden måde? Findes der et andet FTP-program, som er til at få fat i?

  Et svar, helst positivt, så hurtigt som muligt vil blive modtaget med glæde.

  Med venlig hilsen, Oskar Petersen


  Karbo svarer

  Hej Oskar

  Det lyder som om CuteFTP ikke virker for dig. Jeg synes nok, at Wanadoo kunne have hjulpet dig bedre, men de er jo ikke så langt fremme med Internet i Frankrig. Det kommer nok.

  Der findes alternativer til CuteFTP. Se mit tidligere svar om dette.

  Du må prøve et andet program, og se om du kan komme igennem med det. Hvis det fortsat ikke virker - så kontakt os igen!

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.