Windows 98, fejl i systemregistreringsdatabasen...

20.11.00

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Hej Karbo

  Det er første gang jeg er inde på din side, men ikke sidste, det er en fed side !

  Jeg har nogle problemer med min PC'er. Den skriver ofte at : der er fejl i systemregstreringsdatabasen, og jeg skal genstarte min pc for at lave fejlen. Der kommer ofte en fejl fra explore, som låser pc'en. Jeg køre win 98, jeg har prøvet at geninstallere den flere gange,( først formatere jeg harddisken) lige-meget hjælper det. Der kommer også andre fejl, men jeg kan ikke huske hvad de hedder, men det er ikke noget der giver mening.
  Hvad kan problemet være ?

  Findes der nogen værktøjer man kan benytte sig af ?

  På forhånd tak, Henrik BO Johnsen


  Karbo svarer

  Hej Henrik Bo

  Den er lidt svær. Du får fejlmeddelelser fra Windows, der referer til registreringsdatabasen. Du har formateret om og lagt Windows ind på ny - og fejlen kommer fortsat. De andre fejlmeddelelser, du ligeledes får, kunne nok være nyttige at studere.

  Mit bud er, at du har noget hardware, der ikke virker, eller som Windows ikke kan lide. Det kan evt. også være noget med netværk/Internet, men jeg hælder mest til hardware. Så er der kun én vej:

  Fjern eksotisk hardware et stykke ad gangen. Det kan fx være lydkort - ud med det. Test pc'en - brug den og bliv ved, indtil du ser samme fejl igen. Så var det ikke lydkortet. Ud med det næste kort, eller hvad du nu har monteret. Skift evt. om på kortenes placering og RAM-modulernes placering i sokler. Det kan måske også være en fejl på bundkortet, det er det sandsynligt, hvis du ikke finder fejlen i andet hardware.

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.