Internet Explorer, ISDN...

01.12.00

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Hej Karbo

  Jeg har søgt alle steder på din hjemmeside for at finde noget om den korrekte opsætning af Microsoft Explorer 5.0. Da jeg startede med at være på nettet havde jeg først et 33 modem derefter et 56 modem og nu bruger jeg et ISDN modem -kun på den ene forbindelse 64-.
  Jeg har aldrig syntes, at der har været den helt store forskel på hastigheden, der er selvfølge en forskel. Min Explorer har jeg prøvet at sætte op efter de anvisninger som 12move har beskrevet, såsom Primær DNS og sekundær DNS, proxy server m.m.
  Jeg har også prøvet ikke at bruge disse anvisninger, men lige meget hjælper det på hastigheden. Når jeg surfer meget, går det langsommere og langsommere og i enkelte tilfælde fryser min Pc-er, så jer er nødt til at slukke for maskinen.

  Jeg kører Windows 98, Pentium 433 mzh og har KUN 62 ram.
  Når jeg er på nettet og har surfet i nogen tid går jeg op i instillinger og fjerner filer de midlertidige internet filer incl. offlineindhold.

  Kan jeg gøre andet for at få en større hastighed, evt.en anden WebBrowser eks. Netscape-dog ikke 6.0 som du ikke anbefaler p.g.a. mange fejl.
  Når jeg downloader noget fra Internettet downloader den med en hastighed på mellem 5-7.00 kb/s og det er vel godt nok.Jeg bruger et program der hedder JETCAR, som jeg syntes er et super godt program med mange muligheder.
  På forhånd tak for dit svar.

  Med venlig hilsen Raptus/Anders Pedersen


  Karbo svarer

  Hej Raptus/Anders

  Det er en god og fyldestgørende beskrivelse, du kommer med.

  ISDN bør give en markant forbedring i forhold til analoge modems. Det er jeg lidt i tvivl om, hvorvidt du oplever. For det første bør tilslutningen ske på under et sekund. For det andet skal du kunne download med omkring 7 KB/sek. Det kan du - og derefor lader det jo til at skidtet virker. Men det lyder somom, at det er under surfing, at du har problemer.

  Normalt skal der ikke laves specielle opsætninger i forhold til det, som udbyderen (her 12Move) angiver. Du skal dog sikre, at der kun er mappet TCP/IP-protokollen til Opstartskortet (Kontrolpanel --> Netværk). Ikke andre protokoller. I det hele taget er det nok i de indstillinger, du har i Netværk, som der er lidt ged i. Prøv at gå det i gennem.

  Læs evt. mit hæfte "Internet- lær det selv", hvor der er en grundig gennemgang af disse forhold.

  Er det på alle døgnets klokkeslæt, at der er problemer? For hvis det fx kun er om aftenen, så er der nok andre forklaringer.

  Jeg håber, at du kommer til bunds i det!

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.