FrontPage Express,4 ...

21.12.00

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Undertegnede har netop fulgt sin hjemmeside til dørs: www.hoskuldsson.dk
  Det eneste værktøj, jeg har haft, har været jeres hæfte (og så en telefon, når jeg syntes, der var noget jeg gerne ville diskutere med mere erfarne folk). Så det resultat, I kan se på ovennævnt adresse er altså lavet udelukkende på basis af jeres materiale.

  Mit forhåndskendskab til at arbejde med den slags var 0. Så jeg tog hæftet, læste det igennem fra første til sidste side, og sad hele tiden med en klippefast fornemmelse af, at jeg fuldt ud forstod, hvad det handlede om - også selv om jeg ikke udførte opgaverne men kun læste dem. Konklussionen er, at det er fantastisk pædagogisk tilrettelagt.

  Hele vejen igennem - lige indtil man skal uploade. Så kom den der: "Øh, hvad mener han?" "Hvad skal man egentlig skrive i den linje dér?" "Hvordan kom han frem til det skærmbillede i højre side?" Jeg kørte faktisk så fast (prøvede at følge "opskriften" 4-5 gange uden det ønskede resultat), at jeg måtte afreagere med en stor opvask (så er det slemt!!!!!!!) og hente hjælp fra én, der havde lært det i forvejen. Fornemmelsen af uploading-beskrivelsen er, at den kan koges ned til "Det er bare SÅÅÅÅÅÅ nemt" - og så føler man sig bare SÅÅÅÅÅÅ dum, når man ikke kan få det til at virke!

  Hvis I kunne få den sidste del af hæftet til at være lige så grundig og pædagogisk som resten, vil alt materialet være perfekt! Men det føles som en stor nedtur, når man BARE LIGE MANGLER DET ALLERSIDSTE som forskellen mellem, om alt det forudgående arbejde har været umagen værd eller spildt arbejde. For hvad nytter det, at man har lavet en hjemmeside, der kun kan ses på ens egen computer?

  Men altså UG til ALT det forudgående i hæftet!

  Med venlig hilsen, Karen Margrethe Høskuldsson


  Karbo svarer

  Hej Karen Magrethe

  Mange tak for roserne. Hvis jeg skal forsvare/forklare mig, så er afsnittet om upload ikke ment som et lær-det-selv-forløb, altså en øvelse, hvor alt virker.

  Det ændrer ikke ved, at det ville være fedt om jeg havde haft lige det sidste med i hæftet. Jeg håber på at kunne skrive mere om upload og FTP her på webben i fremtiden, og jeg vil huske dine kommentarer til det næste hæfte om emnet!

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.