Windows Me, problemer...

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Tak for de udmærkede nyhedsbreve. Jeg har købet en ny hjemme PC (DELL Dimension 4100, Pentium III, 1GHz, 256 MB RAM). Så troede jeg at den ville være rimelig hurtig. Min store frustration er at internetet (Microsoft internet browser 5.5) kører MEGET langsommere end på min gamle 300 MHz maskine der kører WIndows 98 SR-1.

  De er opkoblet via ISDN på nøjagtig samme måde. Kører begge Browser 5.5, osv. Det er mit indtryk at Windows ME bare er uhyggelig langsom når det kommer til Java scripts. Det synes at være sider med Java scripts der ta'r specielt lang tid. Jeg har downloadet samtlige tilgængelige opdateringer fra Microsoft men intet har hjulpet. Er det noget du har oplevet?

  Venlig hilsen

  Niels-Henrik


  Karbo svarer

  Hej Niels-Henrik

  Jeg er helt enig i dine iagttagelser. Jeg har kigget på det gennem de seneste tre måneder og er kommet til den konklusion, at Windows Me ikke er for god. Om det skyldes Internet Explorer 5.5 eller Me - det er jo svært at se. Nu kan man jo hente testversionen af Internet Explorer 6.0 og se om den er bedre.

  Nej løsningen er nok Windows 2000, som jeg selv har arbejdet med på det seneste. Det virker godt og stabilt. Jeg har opdateret Internet Explorer til først 5.5 og siden 6.0 og det hele virker.

  Windows 2000 er markant hurtigere end Me, nok især når hardware'n er i orden. Det har irriteret mig (ganske som dig) at sidde med en 900 MHz pc med 392 MB RAM og så virker skidtet ikke ordentligt under Windows Me - det burde jo bare flyve derud af! Men det gør det så til gengæld under Windows 2000 - et program som Photoshop er blevet langt langt hurtigere. Først og fremmest er hukommelses-styringen i top - den har aldrig fungeret særlig godt under Windows 95/98/Me.

  Personligt ser jeg frem til Windows XP, der kommer til sommer 2001. Det er en ny udgave af Windows 2000, som skulle være endnu mere stabil. Blandt andet slipper vi for delte DLL-filer, som et program kan overskrive til ulempe for andre.

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.