Outlook Express, filtre ...

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • I spørger om ris og ros. Jeg vil starte med at rose din bog. Og så to spørgsmål !

  1) I mit e-mail program (Outlook Express 5) er jeg kommet til at trykke på en eller anden knap således at al post fra min datter kommer ind i "Slettet post". Det gør ikke alverden, mem det er dog mærkeligt. Jeg finder det altid for der står som i Indbakke hvor mange mails der er. Jeg kom på en eller anden måde til at markerer noget under hendes mappe/undermappe - tror jeg nok det var - såleds at der pludselig var noget der viste rødt. Normal vises et brev man sætter pilen på jo som blå.
  Nå - altså al post fra hende suser lige ned i slettet post. Så flytter jeg det derfra og til indbakke, og når det er besvaret flytter jeg det til hendes bakke/mappe.

  2) Og så et spørgsmål der kan synes mærkelig. Er det muligt at indstille Outlook således at man modtager noget post uden at det kan ses. Posten bliver jo vist i Indbakke (undtagen min datters, der står under slettet post som nævnt). Men man kunne jo godt tænke sig at man kunne indstille systemet til at modtage post uden at andre han ved at der er post. Så vidt jeg husker skriver du at al post kommer ind i indbakke, men det er jo altså ikke rigtigt (min datters post). Når det kan lade sig gøre at få det i slettet post (det var jo ikke med vilje jeg lavede det nummer) så spekulerer jeg på om der er en fidus, så man kan modtage post uden at det kan ses overhovedet.
  Håber du forstår spørgsmålet og på forhånd tak for det forventede svar.

  Med venlig hilsen Finn Nicolaisen Mølndalsparken 50 2620 Albertslund.


  Karbo svarer

  Hej Finn

  Du skal finde ud af funktionen regler. Den findes både i Outlook Express og i Outlook 2000.

  Regler kan funger som filtre for indgående post - så den automatisk bliver smidt ned i bestemte mapper. Det er beskrevet i hæftet "Internet Explorer 5.5 -lær det selv".

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.