FrontPage Express

FrontPage Express er et glimrende begynder-program til fremstilling af (mindre) hjemmesider, som det er beskrevet i hæftet "Hjemmesider med FrontPage Express".

Hent filerne fra IDG's web!

 • Der kan du downloade programmet!

 • Du kan også læse en beskrivelse af installationen!

  FrontPage Express har altid været gratis, men det leveres ikke længere fra Microsoft. Derfor er det heldigt, at vi kan stille filerne til rådighed. Det er en såkaldt cabinet-fil, som altså er en komprimeret fil. Den indeholder alle de filer (26 stk.), som indgår i programmet FrontPage Express.

  Dobbeltklik på filen Fpesetup.cab, når du har downloadet den. Kopier alle filerne (marker dem alle med Control+a, og træk dem med musen) til fx mappen C:\Programmer\fpe, som du selv skal oprette.

  Når det er klar, åbner du programmet ved at dobbeltklikke på programfilen fpxpress.exe.

  Hvilken Windows?

  I følge Microsoft må FrontPage Express kun benyttes med Windows 98. Det viser sig dog, at programmet fint kan bruges under både Windows Me, Windows 2000 og Windows XP.

  FrontPage Express er et simpelt program; alle filerne skal bare ligge i en mappe på pc'en, så virker det.

  OBS: der er ingen hjælpefil til FrontPage Express - den findes ikke. Så det er ikke en fejl, når du ikke får hjælp ved at taste på F1.


  Andre muligheder for at installere FrontPage Express

  Du kan også kopiere programmet fra maskine til maskine. Det fylder cirka 4,5 MB, og alle filerne er placeret ud fra én mappe. Man skal altså "bare" kopiere mappen C:\Programmer\FrontPage Express fra pc til pc - så virker det. I øvrigt - hvis mappen zippes, fylder den kun 1,7 MB, så den kan faktisk sendes pr. email.

  Ellers kan du måske låne en CD-ROM fra et af databladene, fx Alt om Data. Du skal finde én, hvor Internet Explorer 5.0 indgår! Du kan med garanti låne én på biblioteket. På denne CD-ROM skal du finde filen FPESETUP.CAB. Det er den du også kan hente på IDGs web.

  Se også dette spørgsmål.

  God fornøjelse!

  Videre studier

  Når du har arbejdet noget tid med FrontPage Express, så er du med garanti klar til at gå videre med et lidt mere avanceret program. Få fat i hæftet "HTML - lær det selv"


  Copyright 2001 Michael Karbo.